Papier en karton

In verband met de strenge wetgeving rond het verspreiden van plastic tassen zijn de papieren tassen tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De populariteit van de papieren tassen is hier natuurlijk niet volledig verantwoordelijk voor. Papieren tassen zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een goede uitstraling. Zeker als je milieubewust bezig wil zijn, is dit dé tas voor jou. En het grootste voordeel ten opzichte van andere tassen is dat je ze gratis aan de klant mag meegeven.
Vrijwel al onze materialen zijn FSC® gecertificeerd.

Hiernaast staan de diverse papiermaterialen die wij leveren. Heb je een speciale aanvraag of staat hier niet tussen wat je zoekt? Neem dan contact met ons op via de chat.

Bruin kraftpapier (gerecycled)

Volledig gecertificeerd door FSC® en 100% gerecycled, dit is een bewuste keuzen als het komt op het gebied van milieu en klimaat.

Grammage: 40, 80-100 g/m²

Enkelzijdig gecoat kraftpapier

Dit kraftpapier is aan een zijde gecoat voor een scherpere afdrukkwaliteit. Enkelzijdig gecoat kraftpapier is ook FSC® gecertificeerd verkrijgbaar.

Grammage: 130 g/m²

Wit kraft

Dit papier geeft tassen kracht en een natuurlijk gevoel. Het kan FSC® gecertificeerd zijn.

Grammage: 40, 90-120 g/m²

Art-paper

Dit materiaal is geschikt voor hoge kwaliteit afdrukken en daarna te lamineren. Dit materiaal is ook FSC® gecertificeerd verkrijgbaar. Voor luxe tassen is dit materiaal uitermate geschikt. Ook is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.

Grammage: 170 g/m² of 250 g/m²

Geribbeld kraftpapier

Het licht golvende oppervlak aan één zijde van het papier zorgt ervoor dat het materiaal net wat sterker is.

Grammage: 120 g/m²

Luxe cellulose karton

Deze papiersoort onderscheidt zicht door zijn super sterke vouwvermogen. Dit is van het merk Carta Integra.

Grammage: 170 g/m² of 235 g/m²